Sexy spodní prádlo – nebojte se vybočit ze stereotypu a partnera překvapit!


Zatímco pro některé ženy je sexy spodní prádlo každodenním chlebem, pro jiné je naopak neprobádaným územím, na které se z nějakého důvodu ostýchají vydat. Pakliže patříte k ženám, které rády nosí sexy prádélko, pak můžete dnešní článek vynechat – naopak pokud jste spíše ten typ žen, které se nošení sexy a odvážného spodního prádla bojí, pak si následující řádky určitě nenechte ujít!

Podle čeho vybírat sexy spodní prádlo?

To je velmi dobrá otázka, která v tuto chvíli možná hlodá v hlavě i vám. Možná totiž nevíte, jak se takové prádlo vlastně vybírá, co u něho hraje důležitou roli a co je zrovna trendy. V dnešním článku vám proto dám několik užitečných rad pro výběr sexy spodního prádla a zároveň přihodím i pár důvodů, proč stojí za to zahodit strach i předsudky a svého partnera za dveřmi vaší ložnice mile překvapit!

Svůdné prádlo je dárkem pro vás oba

Hned na začátek bych zde ráda zmínila, že sexy spodní prádlo je dárek jak pro muže, tak i pro ženu. Ptáte se, proč tomu tak je? Je jasné, že pohled na ženu v sexy prádle každého muže okamžitě odzbrojí a bude na ní moci oči nechat, nemluvě o tom, jak se to projeví v jeho chtíči. I ženy ale mohou z této situace těžit, protože se díky sexy prádlu mohou cítit výjimečně, vyzývavě, samozřejmě sexy a žádoucí. A přiznejme si bez mučení, že takhle by se alespoň čas od času chtěla cítit snad každá z nás, ne?

Jak vybírat a co se zrovna nosí?

Pokud potřebujete nějakou tu radu, kterou využijete při výběru, pár jich pro vás mám a věřím, že se vám budou hodit. V první řadě se podívejme na barvy. V tomto odvětví frčí jakási základní trikolora a tou je černá, červená nebo bílá barva. Sexy spodní prádlo v těchto barvách je sázka na jistotu, se kterou nemůžete nikdy nic zkazit.

Co se střihu týče, pak je zde opravdu z čeho vybírat. Některé spodní prádlo je spíše decentní a neodhaluje tolik, jiné je naopak určené pro ty, které se rádi předvádí, takže pro sebe volí takové prádlo, které třeba nezakrývá část ňader. Jakou cestou se vydáte, to už nechám na vás.

0 Shares:
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like