Grilované kuře podle šéfkuchaře: Ďábelsky dobrá specialita!

Máte rádi jídla, která mají říz? Tak to je dnešní lahůdka přesně pro vás! Připravte si s námi ďábelské kuřátko, vhodné na gril i na pánev.

Dnešní pořad Kuchař ví! internetové televize Stream.cz potěší všechny milovníky křehkého kuřecího masa s pořádnou dávkou chilli papriček. Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu, vám předvede recept, který na letních grilovačkách doopravdy oceníte.

Pojďte se podívat, jak připravit pikantní kuře, které voní po česneku, chilli a bylinkách, a na gril je prostě perfektní. Navíc se dozvíte tipy, jak kuře s kostí správně naříznout a marinovat, aby dobře nasálo chuť marinády a rychleji se propeklo.

0 Shares:
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like